https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Ranst

Mooi Seminarie nabij Ranst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Ranst

Toevallig op zoek naar een knappe gelegenheid om een seminarie te organiseren nabij Ranst? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Ranst is helemaal uitgerust om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor seminaries . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Ranst. Dus, voor een fantastisch seminarie bij Ranst, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Ranst voor stijlvolle seminaries

De ruime tuinen binnen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Ranst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de allermooiste parel nabij Ranst en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ranst echt niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Ranst als het gaat over het inrichten van sublieme seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!