https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Puurs

Mooi Seminarie nabij Puurs

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Puurs

Bent u op zoek naar een leuke zaal om een seminarie te vieren in de buurt van Puurs? In dat geval is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Puurs heeft alles om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor het houden van seminaries . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort gezegd, voor een gedroomd seminarie bij Puurs, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Puurs voor chique seminaries

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Puurs badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een seminarie op wat velen de allermooiste parel nabij Puurs noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Puurs ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Puurs absoluut niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een seminarie op op maat inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Puurs als het aankomt op het organiseren van sublieme seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!