https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Putte

Prachtig Seminarie nabij Putte

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Putte

Op zoek naar een geschikte zaal om een seminarie te organiseren in de buurt van Putte? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima keuze. Deze prachtplek nabij Putte heeft alles om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor seminaries . Het mooie gebied van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke stijl en setting in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Putte. Kort gezegd, voor een perfect seminarie bij Putte, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Putte voor chique seminaries

Onze ruime tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Putte badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek nabij Putte en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Putte ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Putte

U en uw seminarie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Putte echt niets tekortkomen op seminarie. Door onze vele flexibele formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Putte als het gaat over het organiseren van sublieme seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Putte staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!