https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Niel

Prachtig Seminarie nabij Niel

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Niel

Toevallig op zoek naar een geschikte gelegenheid om een seminarie te laten doorgaan in de buurt van Niel? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord vlakbij Niel heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van seminaries . Het schitterende gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Niel. Kortom, voor een op en top perfect seminarie bij Niel, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Niel voor chique seminaries

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Niel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Niel noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Niel ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Niel echt niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Niel en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme seminaries . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige expertise die cruciaal is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.