https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Mortsel

Prachtig Seminarie bij Mortsel

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Mortsel

Aan het speuren naar een mooie plek om een seminarie te vieren vlakbij Mortsel? Dan is het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje nabij Mortsel heeft alles in huis om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Mortsel. Kort samengevat, voor een gedroomd seminarie bij Mortsel, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Mortsel voor klassevolle seminaries

Onze immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft seminarie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Mortsel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Mortsel en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Mortsel echt niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Mortsel als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Mortsel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.