https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Millegem

Prachtig Seminarie nabij Millegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Millegem

Aan het speuren naar een mooie stek om een seminarie te houden nabij Millegem? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze rustige locatie nabij Millegem beschikt over alle troeven om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van seminaries . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Millegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk seminarie bij Millegem, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Millegem voor stijlvolle seminaries

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft seminarie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Millegem baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Millegem noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Millegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Millegem

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Millegem absoluut niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Millegem en omstreken als het gaat over het organiseren van succesrijke seminaries . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Millegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.