https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Melkouwen

Mooi Seminarie nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Melkouwen

Op zoek naar een ideale zaal om een seminarie te vieren vlakbij Melkouwen? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie nabij Melkouwen heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn zeer geschikt voor het organiseren van seminaries . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een chique seminarie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Melkouwen. Dus, voor een perfect seminarie bij Melkouwen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u maatwerk. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Melkouwen voor klassevolle seminaries

De immense tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de allermooiste parel nabij Melkouwen en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Melkouwen ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen absoluut niets tekortkomen op seminarie. Door onze talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Melkouwen en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die nodig is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.