https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Lint

Prachtig Seminarie nabij Lint

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Lint

Bent u op zoek naar een leuke stek om een seminarie te laten doorgaan bij Lint? Dan is het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante optie. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Lint beschikt over alle troeven om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn uitermate geschikt voor het houden van seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde oude abdijhoeve bij Lint. Kort samengevat, voor een gedroomd seminarie bij Lint, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Lint voor stijlvolle seminaries

De uitgestrekte tuinen tussen de authentieke abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent seminarie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lint baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Lint noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Lint echt niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een seminarie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Lint als het aankomt op de organisatie van sublieme seminaries . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Lint zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!