https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Lier

Mooi Seminarie bij Lier

Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Lier

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een seminarie te vieren bij Lier? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een interessante tip. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Lier heeft alles om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van seminaries . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Lier. Dus, voor een gedroomd seminarie bij Lier, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Lier voor chique seminaries

Onze ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Lier baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de allermooiste plek nabij Lier noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Lier ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Lier

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Lier niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Lier als het gaat over de organisatie van succesrijke seminaries . Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige expertise die van grote waarde is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Lier staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!