https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Kruibeke

Mooi Seminarie bij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Kruibeke

Aan het speuren naar een knappe plaats om een seminarie te organiseren vlakbij Kruibeke? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante tip. Dit mooie, rustige oord in de buurt van Kruibeke heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 personen, zijn prima geschikt voor seminaries . Het mooie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een seminarie in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Kruibeke. Kort gezegd, voor een fantastisch seminarie bij Kruibeke, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Kruibeke voor klassevolle seminaries

Onze uitgestrekte tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De unieke ligging in het landschap verleent seminarie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de allermooiste plek nabij Kruibeke en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Kruibeke ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Kruibeke echt niets tekortkomen op seminarie. Door de talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Kruibeke als het gaat over de organisatie van sublieme seminaries . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.