https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Kontich

Prachtig Seminarie bij Kontich

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Kontich

Aan het speuren naar een ideale zaal om een seminarie te doen plaatsvinden vlakbij Kontich? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede keuze. Dit verborgen pareltje gelegen bij Kontich is helemaal uitgerust om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 à 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn prima geschikt voor het houden van seminaries . Het mooie domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Kontich. Kort samengevat, voor een perfect seminarie bij Kontich, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Kontich voor stijlvolle seminaries

De immense (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Kontich baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Kontich en omstreken noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Kontich ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kontich

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Kontich absoluut niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Kontich en omstreken als het gaat over de organisatie van succesrijke seminaries . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke stielkennis die van grote waarde is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor geslaagde seminaries

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Kontich staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!