https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Koningshooikt

Mooi Seminarie bij Koningshooikt

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een leuke zaal om een seminarie te houden bij Koningshooikt? Dan is voor u het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Deze prachtplek bij Koningshooikt is helemaal uitgerust om van een seminarie een eclatant succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van seminaries . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is natuurlijk een fantastische bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Koningshooikt. Kortom, voor een gedroomd seminarie bij Koningshooikt, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Koningshooikt voor chique seminaries

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Koningshooikt baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Koningshooikt noemen. Daarbovenop hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Koningshooikt ook met de bus of trein of zelfs per fiets vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt echt niets tekortkomen op seminarie. Door onze talloze flexibele formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Koningshooikt en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke seminaries . Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!