https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Hovorst

Mooi Seminarie bij Hovorst

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Hovorst

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een seminarie te doen plaatsvinden vlakbij Hovorst? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Hovorst is helemaal uitgerust om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor seminaries . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met een chique seminarie in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Hovorst. Kortom, voor een gedroomd seminarie bij Hovorst, één adres: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje bij Hovorst voor klassevolle seminaries

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft seminarie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Hovorst en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hovorst niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talloze aanpasbare formules, de te combineren zalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Hovorst en omstreken als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.