https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Herenthout

Prachtig Seminarie bij Herenthout

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Herenthout

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een seminarie te laten doorgaan nabij Herenthout? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte uitkomst. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Herenthout beschikt over alle troeven om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van seminaries . Het mooie domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een seminarie in een authentieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een op en top perfect seminarie bij Herenthout, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Herenthout voor klassevolle seminaries

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Herenthout badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een seminarie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Herenthout en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de bus, trein of fiets goed te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw seminarie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Herenthout niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talloze aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in en rond Herenthout als het gaat over het organiseren van sublieme seminaries . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de noodzakelijke expertise die van cruciaal belang is om van uw seminarie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Herenthout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!