https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Herentals

Mooi Seminarie nabij Herentals

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Herentals

Aan het speuren naar een geschikte zaal om een seminarie te organiseren in de buurt van Herentals? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze prachtplek nabij Herentals heeft alles in huis om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het organiseren van seminaries . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw genodigden wilt verbluffen met een seminarie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Herentals. Kort gezegd, voor een perfect seminarie bij Herentals, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Herentals voor klassevolle seminaries

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Herentals badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een seminarie op wat velen de mooiste parel in de buurt van Herentals en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Herentals ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herentals

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Herentals niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Herentals als het aankomt op de organisatie van succesrijke seminaries . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die nodig is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Herentals zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.