https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Grimbergen

Mooi Seminarie bij Grimbergen

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een seminarie bij Grimbergen

Op zoek naar een ideale zaal om een seminarie te doen plaatsvinden nabij Grimbergen? In dat geval is het chique Hof Van Beatrijs absoluut een prima optie. Dit verborgen pareltje in de buurt van Grimbergen beschikt over alle troeven om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Grimbergen. Dus, voor een gedroomd seminarie bij Grimbergen, slechts één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer onsEen idyllisch plaatsje bij Grimbergen voor chique seminaries

De immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging geeft seminarie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Grimbergen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Grimbergen en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Grimbergen ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Grimbergen

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Grimbergen absoluut niets tekortkomen op seminarie. Door onze talloze flexibele formules, onze combineerbare zalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een seminarie helemaal 'gefinetuned' naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Grimbergen als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde bereidt ons getalenteerde team de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Grimbergen staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!