https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Edegem

Mooi Seminarie bij Edegem

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Edegem

Toevallig op zoek naar een knappe zaal om een seminarie te vieren bij Edegem? In dat geval is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Edegem heeft alles om van een seminarie een eclatant succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van seminaries . Het sprookjesachtige gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus indien u uw genodigden wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Edegem. Dus, voor een op en top perfect seminarie bij Edegem, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Edegem voor klassevolle seminaries

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging verleent seminarie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Edegem badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Edegem noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Edegem ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een seminarie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Edegem niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan de vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een seminarie op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Edegem en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de nodige stielkennis die cruciaal is om van uw seminarie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar al uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Edegem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.