https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Duffel

Prachtig Seminarie nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een seminarie bij Duffel

Toevallig op zoek naar een fraaie stek om een seminarie te laten plaatsvinden nabij Duffel? In dat geval is voor u het chique Hof Van Beatrijs absoluut een goede optie. Dit verborgen pareltje vlakbij Duffel heeft alles om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor seminaries . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Duffel. Kort gezegd, voor een onvergetelijk seminarie bij Duffel, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij maatwerk. We hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Duffel voor klassevolle seminaries

De uitgestrekte (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De prachtige ligging verleent seminarie nog dat beetje meer cachet. Het domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Duffel baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Duffel en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Duffel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Duffel absoluut niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Duffel als het aankomt op het inrichten van stijlvolle seminaries . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die cruciaal is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een seminarie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons hyperbekwame topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Duffel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!