https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Bossenstein

Prachtig Seminarie nabij Bossenstein

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Bossenstein

Op zoek naar een geschikte plaats om een seminarie te laten plaatsvinden nabij Bossenstein? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit mooie, rustige oord bij Bossenstein heeft alles in huis om van een seminarie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van seminaries . Het fraaie domein van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige troef indien u uw genodigden wilt imponeren met een chique seminarie in een unieke omkadering en stijl in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Bossenstein. Kortom, voor een onvergetelijk seminarie bij Bossenstein, één locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Bossenstein voor chique seminaries

Onze immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Bossenstein baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Bossenstein en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Bossenstein ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Bossenstein

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Bossenstein echt niets tekortkomen op seminarie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Bossenstein en omstreken als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke seminaries . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die cruciaal is om van uw seminarie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle seminaries

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Bossenstein staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!