https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Boom

Mooi Seminarie nabij Boom

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een seminarie bij Boom

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een seminarie te laten plaatsvinden bij Boom? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima optie. Deze fraaie oase van rust in de buurt van Boom heeft alles om van een seminarie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) gasten, zijn helemaal geschikt voor seminaries . Het schitterende domein van de statige abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boom. Dus, voor een fantastisch seminarie bij Boom, slechts één adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Boom voor klassevolle seminaries

De immense (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Boom badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Boom en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Boom ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Boom

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boom niets tekortkomen op seminarie. Door de talloze flexibele formules, onze te combineren zalen van verschillende groottes en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een seminarie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Boom als het gaat over de organisatie van onvergetelijke seminaries . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw seminarie een succesvol event te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor geslaagde seminaries

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Boom zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.