https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Boechout

Prachtig Seminarie bij Boechout

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Boechout

Bent u op zoek naar een knappe stek om een seminarie te laten plaatsvinden vlakbij Boechout? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Dit verborgen pareltje nabij Boechout beschikt over alle troeven om van een seminarie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor seminaries . Het sprookjesachtige domein van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met fraai seminarie in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Boechout. Kort gezegd, voor een fantastisch seminarie bij Boechout, één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje bij Boechout voor klassevolle seminaries

Onze immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent seminarie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Boechout baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een seminarie op wat veel mensen de allermooiste plek in de buurt van Boechout noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Boechout ook met de bus, trein of fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Boechout

U en uw seminarie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Boechout echt niets tekortkomen op seminarie. Door onze talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in de buurt van Boechout als het gaat over het organiseren van succesrijke seminaries . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de broodnodige stielkennis die van grote waarde is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle seminaries

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde creëert ons hyperbekwame team de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Boechout zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!