https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Beerzel

Prachtig Seminarie nabij Beerzel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een seminarie bij Beerzel

Bent u op zoek naar een knappe stek om een seminarie te houden vlakbij Beerzel? In dat geval is het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte keuze. Deze rustige locatie in de buurt van Beerzel heeft alles in huis om van een seminarie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn prima geschikt voor seminaries . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een seminarie in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Beerzel. Kort samengevat, voor een fantastisch seminarie bij Beerzel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Beerzel voor klassevolle seminaries

Onze uitgestrekte tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent seminarie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Beerzel baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uitpakken met een seminarie op wat velen de allermooiste plek nabij Beerzel noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Beerzel ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Beerzel

U en uw seminarie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Beerzel niets tekortkomen op seminarie. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een seminarie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Beerzel en omstreken als het gaat over het organiseren van sublieme seminaries . Door onze grote ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die cruciaal is om van uw seminarie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor geslaagde seminaries

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Beerzel staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!