https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Seminarie Antwerpen

Prachtig Seminarie bij Antwerpen

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een seminarie bij Antwerpen

Bent u op zoek naar een ideale plek om een seminarie te laten plaatsvinden nabij Antwerpen? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Antwerpen heeft alles in huis om van een seminarie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor het organiseren van seminaries . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai seminarie in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Antwerpen. Kortom, voor een perfect seminarie bij Antwerpen, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde seminaries .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Antwerpen voor stijlvolle seminaries

De ruime (bloemen)tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden lekker kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De unieke ligging in het landschap geeft seminarie nog dat beetje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Antwerpen baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een seminarie op wat velen de mooiste parel nabij Antwerpen en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Antwerpen ook met de trein of bus vlot bereikbaar.

Een onvergetelijk seminarie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Antwerpen

U en uw seminarie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Antwerpen absoluut niets tekortkomen op seminarie. Dankzij de talloze flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een seminarie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Antwerpen en omstreken als het aankomt op de organisatie van succesrijke seminaries . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw seminarie een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer aandachtig naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een seminarie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique seminaries

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Antwerpen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.