https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Zaventem

Mooi Receptie nabij Zaventem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Zaventem

Op zoek naar een mooie plaats om een receptie te doen plaatsvinden in de buurt van Zaventem? In dat geval is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante tip. Dit mooie, rustige oord nabij Zaventem beschikt over alle troeven om van een receptie een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en zeer goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Zaventem. Kortom, voor een op en top perfect receptie bij Zaventem, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsHet beste plekje nabij Zaventem voor chique recepties

Onze ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft receptie nog dat beetje meer 'cachet'. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Zaventem badineert heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een receptie op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Zaventem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Zaventem ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Zaventem

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Zaventem absoluut niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie op op maat realiseren. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Zaventem als het gaat over het organiseren van succesrijke recepties . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren heel aandachtig naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde bereidt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Zaventem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.