https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Zandhoven

Mooi Receptie bij Zandhoven

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Zandhoven

Aan het speuren naar een knappe plek om een receptie te houden nabij Zandhoven? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Zandhoven heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 personen, zijn zeer geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie gebied van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Zandhoven. Kortom, voor een gedroomd receptie bij Zandhoven, één adres: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Zandhoven voor klassevolle recepties

Onze ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Zandhoven baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een receptie op wat velen de allermooiste parel in de buurt van Zandhoven noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Zandhoven ook met de trein of bus gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Zandhoven

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Zandhoven niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de vele flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in de buurt van Zandhoven als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke recepties . Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de noodzakelijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een succesvol event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische klasse als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele diverse gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In en rond Zandhoven staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.