https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Wommelgem

Prachtig Receptie bij Wommelgem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Wommelgem

Aan het speuren naar een mooie zaal om een receptie te vieren vlakbij Wommelgem? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust bij Wommelgem is helemaal uitgerust om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn helemaal geschikt voor recepties . Het adembenemend mooie gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een receptie in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Wommelgem. Kortom, voor een fantastisch receptie bij Wommelgem, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Wommelgem voor klassevolle recepties

De immense tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw gasten in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Wommelgem baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kunt u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Wommelgem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wommelgem ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wommelgem

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wommelgem niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze vele aanpasbare formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in en rond Wommelgem als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke recepties . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wommelgem staan wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!