https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Willebroek

Mooi Receptie nabij Willebroek

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Willebroek

Op zoek naar een knappe plek om een receptie te doen plaatsvinden in de buurt van Willebroek? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een goede tip. Dit verborgen pareltje vlakbij Willebroek heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en prima uitgeruste feestzalen voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 personen, zijn heel geschikt voor recepties . Het mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een chique receptie in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Willebroek. Kortom, voor een perfect receptie bij Willebroek, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plaatsje nabij Willebroek voor stijlvolle recepties

De ruime tuinen binnen de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten in stijl van de meest exquise drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent receptie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Willebroek badineert het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een receptie op wat velen de allermooiste plek nabij Willebroek en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Willebroek ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Willebroek

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Willebroek echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van diverse groottes en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Willebroek als het aankomt op de organisatie van onvergetelijke recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de broodnodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg bereidt ons getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Willebroek staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!