https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Wijnegem

Mooi Receptie nabij Wijnegem

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Wijnegem

Op zoek naar een leuke gelegenheid om een receptie te vieren nabij Wijnegem? In dat geval is het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze prachtplek bij Wijnegem is helemaal uitgerust om van een receptie een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het sprookjesachtige domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een geweldige bonus wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve bij Wijnegem. Kort gezegd, voor een onvergetelijk receptie bij Wijnegem, één locatie: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Wijnegem voor chique recepties

Onze immense tuinen binnenin de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De prachtige ligging in het landschap geeft receptie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wijnegem badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Wijnegem noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wijnegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed te bereiken.

Een receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Wijnegem

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Wijnegem niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Wijnegem als het gaat over het inrichten van stijlvolle recepties . Door onze grote ervaring hebben wij de nodige expertise die cruciaal is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg bereidt ons getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Wijnegem zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.