https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Wiekevorst

Prachtig Receptie bij Wiekevorst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Wiekevorst

Op zoek naar een leuke plaats om een receptie te organiseren bij Wiekevorst? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze prachtplek gelegen bij Wiekevorst beschikt over alle troeven om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraai ingerichte en goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn zeer geschikt voor recepties . Het schitterende gebied van de statige abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Wiekevorst. Kort samengevat, voor een op en top perfect receptie bij Wiekevorst, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Wiekevorst voor chique recepties

Onze immense tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging geeft receptie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs nabij Wiekevorst baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uitpakken met een receptie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Wiekevorst en omstreken noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Wiekevorst ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Wiekevorst absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze vele flexibele formules, de combineerbare zalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in en rond Wiekevorst als het aankomt op het inrichten van onvergetelijke recepties . Dankzij onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de nodige stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Wiekevorst staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!