https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Vremde

Prachtig Receptie nabij Vremde

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een receptie bij Vremde

Aan het speuren naar een fraaie plek om een receptie te doen plaatsvinden vlakbij Vremde? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede uitkomst. Dit verborgen pareltje gelegen bij Vremde heeft alles om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 genodigden, zijn uitermate geschikt voor het organiseren van recepties . Het adembenemend mooie gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een receptie in een unieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Vremde. Kortom, voor een perfect receptie bij Vremde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in nauw overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje nabij Vremde voor chique recepties

De immense tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Vremde badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u indruk maken met een receptie op wat velen de mooiste plek in de buurt van Vremde noemen. Bovendien hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Vremde ook met de trein of bus gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Vremde

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Vremde niets tekortkomen op receptie. Dankzij de vele flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Vremde als het aankomt op het organiseren van sublieme recepties . Met dank aan onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde bereidt ons creatieve en getalenteerde team de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Vremde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.