https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Vilvoorde

Mooi Receptie nabij Vilvoorde

Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Vilvoorde

Bent u op zoek naar een ideale stek om een receptie te houden nabij Vilvoorde? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima tip. Deze rustige locatie in de buurt van Vilvoorde heeft alles om van een receptie een overweldigend succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor recepties . Het adembenemend mooie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een chique receptie in een unieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Vilvoorde. Kort gezegd, voor een fantastisch receptie bij Vilvoorde, slechts één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij streven in goed overleg met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje nabij Vilvoorde voor klassevolle recepties

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging verleent receptie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Vilvoorde baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Vilvoorde en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Vilvoorde ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Vilvoorde absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Vilvoorde en omstreken als het gaat over de organisatie van sublieme recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de vele verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Vilvoorde zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!