https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Ter Elst

Prachtig Receptie nabij Ter Elst

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Ter Elst

Aan het speuren naar een geschikte plaats om een receptie te doen plaatsvinden nabij Ter Elst? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Ter Elst heeft alles in huis om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste feestruimtes voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn prima geschikt voor recepties . Het adembenemend mooie gebied van de authentieke abdijhoeve is echt wel een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een receptie in een authentieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Ter Elst. Dus, voor een gedroomd receptie bij Ter Elst, één adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plekje bij Ter Elst voor klassevolle recepties

De ruime tuinen binnenin de authentieke abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De unieke ligging verleent receptie nog dat tikkeltje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Ter Elst noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Ter Elst ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ter Elst

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Ter Elst echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze vele aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van verschillende groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van gastronomische omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een prima reputatie in en rond Ter Elst als het gaat over de organisatie van stijlvolle recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Ter Elst zijn wij bekend om onze goede prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!