https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Schoten

Mooi Receptie bij Schoten

Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Schoten

Aan het speuren naar een ideale plaats om een receptie te laten doorgaan vlakbij Schoten? In dat geval is het Hof Van Beatrijs absoluut een goede tip. Deze fraaie oase van rust gelegen bij Schoten is helemaal uitgerust om van een receptie een overweldigend succes te maken. De magnifieke en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig à vierhonderd personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische troef indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai receptie in een unieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Schoten. Dus, voor een perfect receptie bij Schoten, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje bij Schoten voor chique recepties

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De unieke ligging geeft receptie nog dat beetje meer ‘cachet’. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Schoten badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schoten noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Schoten ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Schoten

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schoten echt niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talrijke aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in en rond Schoten en omstreken als het gaat over het organiseren van onvergetelijke recepties . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de nodige stielkennis die nodig is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op gastronomisch gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Schoten zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.