https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Schilde

Prachtig Receptie bij Schilde

Het Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Schilde

Bent u op zoek naar een fraaie plek om een receptie te laten plaatsvinden nabij Schilde? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een prima keuze. Dit verborgen pareltje bij Schilde heeft alles om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestruimtes voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) personen, zijn prima geschikt voor het organiseren van recepties . Het fraaie gebied van de statige abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met fraai receptie in een unieke omkadering en stijl in de prachtig gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Schilde. Dus, voor een op en top perfect receptie bij Schilde, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren wij maatwerk. We streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plaatsje bij Schilde voor stijlvolle recepties

De immense (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging verleent receptie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schilde baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Schilde noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schilde ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schilde

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Schilde niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een gedegen reputatie in de buurt van Schilde als het gaat over het inrichten van succesrijke recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In en rond Schilde zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.