https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Schelle

Mooi Receptie nabij Schelle

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Schelle

Bent u op zoek naar een fraaie plaats om een receptie te houden bij Schelle? In dat geval is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte tip. Dit verborgen pareltje in de buurt van Schelle is helemaal uitgerust om van een receptie een overweldigend succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 personen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van recepties . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Schelle. Kort samengevat, voor een perfect receptie bij Schelle, 1 locatie: Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Schelle voor chique recepties

De ruime (bloemen)tuinen tussen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de lekkerste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Schelle badineert het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Schelle en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Schelle ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Schelle

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Schelle niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talrijke flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor iedereen een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Schelle en omstreken als het gaat over het organiseren van stijlvolle recepties . Door onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een succesvol event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons getalenteerde topteam de heerlijkste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Schelle staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!