https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Ranst

Mooi Receptie bij Ranst

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Ranst

Toevallig op zoek naar een mooie stek om een receptie te vieren bij Ranst? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een prima keuze. Deze prachtplek in de buurt van Ranst is helemaal uitgerust om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De fraaie, goed onderhouden en prima uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 gasten, zijn zeer geschikt voor het houden van recepties . Het mooie domein van de oude abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Ranst. Dus, voor een onvergetelijk receptie bij Ranst, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We hebben één doel: toewerken in goed overleg met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plekje nabij Ranst voor stijlvolle recepties

De immense (bloemen)tuinen binnenin de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging in het landschap verleent receptie nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Ranst baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek nabij Ranst en omstreken noemen. Daarbovenop beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Ranst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Ranst

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Ranst niets tekortkomen op receptie. Door de vele flexibele formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en de quasi eindeloze mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een goede reputatie in de buurt van Ranst als het aankomt op de organisatie van succesrijke recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren heel goed naar al uw vragen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons hyperbekwame topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende culinaire formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Ranst zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.