https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Puurs

Prachtig Receptie nabij Puurs

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Puurs

Op zoek naar een knappe stek om een receptie te houden in de buurt van Puurs? In dat geval is wellicht het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima uitkomst. Deze fraaie oase van rust nabij Puurs heeft alles om van een receptie een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn helemaal geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie gebied van de authentieke abdijhoeve is natuurlijk een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een unieke stijl en locatie in de prachtig gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Puurs. Kort samengevat, voor een fantastisch receptie bij Puurs, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Puurs voor stijlvolle recepties

De ruime (bloemen)tuinen tussen de machtige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de meest exquise hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging in het landschap verleent receptie nog dat tikkeltje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Puurs baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een receptie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Puurs en omstreken noemen. Daarenboven beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Puurs ook met de bus of trein of zelfs per fiets goed bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Puurs

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Puurs absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talrijke aanpasbare formules, de te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie op op maat inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Puurs als het gaat over het organiseren van succesrijke recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar uw vragen en dankzij alle kwaliteiten die wij in huis hebben realiseren wij met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Puurs zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!