https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Niel

Prachtig Receptie bij Niel

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Niel

Toevallig op zoek naar een fraaie zaal om een receptie te organiseren bij Niel? Dan is wellicht het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een geschikte optie. Deze rustige locatie in de buurt van Niel heeft alles om van een receptie een overweldigend succes te maken. De mooi gedecoreerde en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 gasten, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800 gasten, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Niel. Kort gezegd, voor een fantastisch receptie bij Niel, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje bij Niel voor stijlvolle recepties

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De unieke ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs nabij Niel badineert het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Niel noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Niel ook met de trein of bus eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Niel

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Niel absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talrijke flexibele formules, onze combineerbare zalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden inzake culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Niel en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke recepties . Met dank aan onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van cruciaal belang is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste kunde maakt ons hyperbekwame team de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talloze verschillende gastronomische opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Niel staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!