https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Mortsel

Mooi Receptie bij Mortsel

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Mortsel

Op zoek naar een ideale plaats om een receptie te laten plaatsvinden vlakbij Mortsel? Dan is het fraaie Hof Van Beatrijs gegarandeerd een goede optie. Deze prachtplek gelegen bij Mortsel heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie domein van de oude abdijhoeve is uiteraard een geweldige troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Mortsel. Dus, voor een gedroomd receptie bij Mortsel, 1 locatie: Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u maatwerk. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje bij Mortsel voor chique recepties

De ruime (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft receptie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Mortsel baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uitpakken met een receptie op wat velen de mooiste parel nabij Mortsel en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Mortsel ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Mortsel

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Mortsel echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een sterke reputatie in de buurt van Mortsel en omstreken als het gaat over het inrichten van onvergetelijke recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die nodig is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Mortsel zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.