https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Melkouwen

Prachtig Receptie nabij Melkouwen

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Melkouwen

Aan het speuren naar een knappe plaats om een receptie te organiseren bij Melkouwen? Dan is het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een prima optie. Deze fraaie oase van rust vlakbij Melkouwen beschikt over alle troeven om van een receptie een eclatant succes te maken. De moderne, mooie en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn uitermate geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een geweldige bonus indien u uw gasten wilt imponeren met een receptie in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde oude abdijhoeve nabij Melkouwen. Kortom, voor een fantastisch receptie bij Melkouwen, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren we voor u maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in nauw overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Melkouwen voor stijlvolle recepties

Onze ruime tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap geeft receptie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Melkouwen baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de mooiste plek nabij Melkouwen en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Melkouwen ook met de bus, trein of fiets vlot te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Melkouwen

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Melkouwen absoluut niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talrijke flexibele formules, onze te combineren zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in de buurt van Melkouwen als het gaat over het organiseren van sublieme recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige stielkennis die nodig is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven ploegje voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor geslaagde recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg creëert ons hyperbekwame topteam de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Melkouwen staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.