https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Lint

Prachtig Receptie nabij Lint

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Lint

Bent u op zoek naar een knappe gelegenheid om een receptie te doen plaatsvinden in de buurt van Lint? In dat geval is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een interessante uitkomst. Deze rustige locatie gelegen bij Lint is helemaal uitgerust om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) mensen, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het schitterende domein van de oude abdijhoeve is vanzelfsprekend een niet te onderschatten bonus indien u uw gasten wilt verbluffen met fraai receptie in een authentieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Lint. Kortom, voor een op en top perfect receptie bij Lint, één locatie: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u garanderen wij maatwerk. Wij streven in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje nabij Lint voor chique recepties

De immense (bloemen)tuinen binnen de statige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging verleent receptie nog dat beetje extra cachet. Het ruime domein rond Het Hof Van Beatrijs bij Lint badineert het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de allermooiste plek in de buurt van Lint en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Lint ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Lint

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Lint echt niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talloze aanpasbare formules, de combineerbare zalen van diverse groottes en onze ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie op op maat realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in de buurt van Lint als het gaat over het inrichten van onvergetelijke recepties . Met dank aan onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die van grote waarde is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel aandachtig naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gemotiveerde team voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op culinair vlak ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de zaligste spijzen en dranken die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de vele verschillende gastronomische formules die wij kunnen aanbieden. In en rond Lint zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.