https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Kruibeke

Mooi Receptie bij Kruibeke

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Kruibeke

Aan het speuren naar een knappe stek om een receptie te laten doorgaan vlakbij Kruibeke? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een interessante optie. Deze rustige locatie nabij Kruibeke heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De magnifieke en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) mensen, zijn zeer geschikt voor het organiseren van recepties . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is echt wel een zeer mooie troef wanneer u uw gasten wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Kruibeke. Dus, voor een op en top perfect receptie bij Kruibeke, één adres: het Hof Van Beatrijs! In nauw overleg met u leveren wij maatwerk. We streven in samenspraak met de klant naar van A tot Z perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Kruibeke voor stijlvolle recepties

Onze ruime (bloemen)tuinen binnen de authentieke abdijmuren vormen een schitterende rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen genieten in stijl van de fijnste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Kruibeke baadt het ganse jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uitpakken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel nabij Kruibeke en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Kruibeke ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Kruibeke

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Kruibeke absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan de talloze flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Kruibeke en omstreken als het aankomt op de organisatie van sublieme recepties . Door onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke stielkennis die cruciaal is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Gastronomische klasse als kers op de taart voor succesvolle recepties

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons getalenteerde team de lekkerste drankjes en hapjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Kruibeke staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.