https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Koningshooikt

Mooi Receptie bij Koningshooikt

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Koningshooikt

Aan het speuren naar een fraaie stek om een receptie te houden bij Koningshooikt? Dan is wellicht het gerenommeerde Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord vlakbij Koningshooikt heeft alles in huis om van een receptie een overweldigend succes te maken. De fraai ingerichte en prima uitgeruste feestzalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn prima geschikt voor recepties . Het fraaie domein van de statige abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie troef indien u uw genodigden wilt verbluffen met fraai receptie in een authentieke omkadering en stijl in de knap gerestaureerde oude abdijhoeve bij Koningshooikt. Kortom, voor een op en top perfect receptie bij Koningshooikt, 1 adres: Hof Van Beatrijs. In goed overleg met u leveren wij vakwerk op maat. Wij streven in nauw overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Koningshooikt voor klassevolle recepties

De immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en uw genodigden in alle rust kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat beetje meer cachet. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt baadt het hele jaar door in oogstrelende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de allermooiste plek nabij Koningshooikt en omstreken noemen. Bovendien hebben wij een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Koningshooikt ook met de trein of bus goed bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Koningshooikt

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs vlakbij Koningshooikt absoluut niets tekortkomen op receptie. Door onze talrijke flexibele formules, de combineerbare feestzalen van verschillende grootte en de uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een prima reputatie in en rond Koningshooikt als het aankomt op het organiseren van onvergetelijke recepties . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar al uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven team voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde team de lekkerste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talloze diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Koningshooikt zijn wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.