https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Hovorst

Mooi Receptie nabij Hovorst

Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Hovorst

Op zoek naar een geschikte stek om een receptie te organiseren in de buurt van Hovorst? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Deze prachtplek gelegen bij Hovorst heeft alles om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De prachtige, moderne en goed uitgeruste zalen voor 50 tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot 800(!) gasten, zijn prima geschikt voor recepties . Het sprookjesachtige gebied van de oude abdijhoeve is echt wel een fantastische troef wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke stijl en setting in de fraai gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Hovorst. Kort gezegd, voor een fantastisch receptie bij Hovorst, slechts één locatie: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. We streven in samenspraak met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een wondermooi plaatsje nabij Hovorst voor chique recepties

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden in alle rust kunnen smullen van de lekkerste drankjes en hapjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rondom het Hof Van Beatrijs bij Hovorst badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), sfeervolle bladertaptijten (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). In alle seizoenen kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de mooiste plek in de buurt van Hovorst noemen. Voorts hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hovorst ook met de bus, trein of fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hovorst

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Hovorst echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij de talrijke flexibele formules, de te combineren feestzalen van diverse grootte en de ruime mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een ijzersterke reputatie in en rond Hovorst als het gaat over het organiseren van sublieme recepties . Door onze jarenlange ervaring hebben wij de onontbeerlijke stielkennis die van grote waarde is om van uw receptie een geslaagd evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire klasse als kers op de taart voor chique recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de lekkerste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talloze verschillende gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hovorst zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Het Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.