https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Hove

Prachtig Receptie nabij Hove

Het Hof Van Beatrijs: mooie locatie voor een receptie bij Hove

Toevallig op zoek naar een leuke zaal om een receptie te doen plaatsvinden bij Hove? Dan is voor u het gerenommeerde Hof Van Beatrijs gegarandeerd een interessante keuze. Dit mooie, rustige oord bij Hove heeft alles in huis om van een receptie een overweldigend succes te maken. De prachtige, moderne en zeer goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 mensen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor het organiseren van recepties . Het sprookjesachtige domein van de authentieke abdijhoeve is uiteraard een zeer mooie bonus wanneer u uw gasten wilt verbluffen met fraai receptie in een authentieke stijl en setting in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve bij Hove. Kortom, voor een op en top perfect receptie bij Hove, 1 adres: het Hof Van Beatrijs. In samenspraak met u garanderen we u vakwerk op maat. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het beste plekje nabij Hove voor stijlvolle recepties

De immense (bloemen)tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een schitterende oase van rust waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten in stijl van de lekkerste hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft receptie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs nabij Hove baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel nabij Hove noemen. Daarbovenop hebben wij een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen bij Hove ook met de trein of bus goed te bereiken.

Een onvergetelijk receptie helemaal op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Hove

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Hove echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talrijke aanpasbare formules, de combineerbare zalen van verschillende grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen wij voor jong en oud een receptie helemaal naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs geniet een ijzersterke reputatie in en rond Hove en omstreken als het gaat over het inrichten van succesrijke recepties . Met dank aan onze jarenlange ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw receptie een succesvol evenement te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw wensen en door alle kwaliteiten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire klasse als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch vlak ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste zorg maakt ons getalenteerde topteam de heerlijkste spijzen en dranken die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de vele verschillende culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Hove staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar topkwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen!