https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Herenthout

Mooi Receptie nabij Herenthout

Het Hof Van Beatrijs: prachtlocatie voor een receptie bij Herenthout

Op zoek naar een knappe stek om een receptie te laten doorgaan nabij Herenthout? Dan is voor u het fraaie Hof Van Beatrijs absoluut een interessante optie. Deze rustige locatie gelegen bij Herenthout beschikt over alle troeven om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De prachtige, moderne en prima uitgeruste zalen voor 50 tot 400 personen, met uitbreidingsmogelijkheden tot liefst 800 mensen, zijn zeer geschikt voor het houden van recepties . Het fraaie domein van de authentieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een fantastische bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een unieke stijl en locatie in de mooi gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Herenthout. Kort gezegd, voor een onvergetelijk receptie bij Herenthout, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In samenspraak met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in goed overleg met de opdrachtgever naar 100% perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Het mooiste plaatsje bij Herenthout voor chique recepties

De uitgestrekte tuinen tussen de statige abdijmuren vormen een aangename rustige plek waar u en uw gasten lekker kunnen smullen van de heerlijkste hapjes en drankjes in een magnifiek kader. De prachtige ligging geeft receptie nog dat tikkeltje meer cachet. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Herenthout baadt heel het jaar in adembenemende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), gevarieerde bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Herenthout en omstreken noemen. Voorts beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen bij Herenthout ook met de bus, trein of fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Herenthout

U en uw receptie -gasten zullen in Hof Van Beatrijs bij Herenthout niets tekortkomen op receptie. Dankzij de vele aanpasbare formules, de te combineren feestzalen van verschillende grootte en onze uitgebreide mogelijkheden wat betreft gastronomische omkadering, kunnen we voor werkelijk iedereen een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in en rond Herenthout als het gaat over het inrichten van succesrijke recepties . Dankzij onze grote ervaring beschikken wij over de onontbeerlijke expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Hof Van Beatrijs luistert zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair gebied ontgoochelen wij nooit. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame topteam de smakelijkste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke diverse gastronomische opties die we kunnen aanbieden. In en rond Herenthout staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant altijd rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.