https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Hemiksem

Prachtig Receptie nabij Hemiksem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Hemiksem

Toevallig op zoek naar een ideale plaats om een receptie te houden nabij Hemiksem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs ongetwijfeld een geschikte keuze. Deze rustige locatie nabij Hemiksem heeft alles om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De mooi gedecoreerde en goed uitgeruste zalen voor vijftig tot 400 gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn zeer geschikt voor recepties . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een niet te onderschatten troef wanneer u uw genodigden wilt imponeren met een receptie in een unieke stijl en setting in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve bij Hemiksem. Dus, voor een gedroomd receptie bij Hemiksem, 1 adres: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u leveren wij maatwerk. Wij hebben één doel: toewerken in goed overleg met de opdrachtgever naar op en top perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plekje nabij Hemiksem voor stijlvolle recepties

Onze uitgestrekte (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename oase van rust waar u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van de lekkerste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging geeft receptie nog dat tikkeltje extra cachet. Het domein rondom Het Hof Van Beatrijs bij Hemiksem badineert heel het jaar in adembenemende schoonheid. Florissante narcissen en krokussen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), sprookjesachtige sneeuwtapijten (winter). Het hele jaar door kunt u indruk maken met een receptie op wat veel mensen de mooiste parel in de buurt van Hemiksem en omstreken noemen. Voorts hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Hemiksem ook met de bus, trein of fiets vlot bereikbaar.

Een receptie helemaal op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Hemiksem

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs vlakbij Hemiksem absoluut niets tekortkomen op receptie. Met dan aan onze talloze aanpasbare formules, de combineerbare feestzalen van diverse groottes en onze quasi eindeloze mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor iedereen een receptie helemaal naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Hemiksem en omstreken als het gaat over de organisatie van onvergetelijke recepties . Door onze grote ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige expertise die van cruciaal belang is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Hof Van Beatrijs luistert heel goed naar al uw vragen en door alle talenten die wij in huis hebben garanderen wij met ons gemotiveerde team voor u en al uw gasten een receptie dat de perfectie benadert.

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op culinair vlak stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons hyperbekwame team de zaligste drankjes en hapjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke medewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u met plezier de talrijke verschillende gastronomische formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Hemiksem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kunt van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen.