https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Edegem

Prachtig Receptie nabij Edegem

Het Hof Van Beatrijs: droomlocatie voor een receptie bij Edegem

Op zoek naar een ideale gelegenheid om een receptie te houden in de buurt van Edegem? Dan is wellicht het chique Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een goede keuze. Deze prachtplek nabij Edegem heeft alles in huis om van een receptie een eclatant succes te maken. De fraaie, goed onderhouden en goed uitgeruste zalen voor 50 à 400(!) personen, met mogelijkheden tot uitbreiding tot liefst 800 mensen, zijn uitermate geschikt voor het houden van recepties . Het adembenemend mooie gebied van de klassieke abdijhoeve is vanzelfsprekend een zeer mooie bonus wanneer u uw genodigden wilt verbluffen met een receptie in een authentieke omkadering en stijl in de mooi gerestaureerde oude abdijhoeve bij Edegem. Kortom, voor een fantastisch receptie bij Edegem, 1 locatie: het Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen we u gepersonaliseerd werk op maat van de klant. Wij hebben één doel: toewerken in samenspraak met de klant naar 100% perfect afgewerkte en tot in de kleinste details verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een zalig plekje nabij Edegem voor stijlvolle recepties

Onze ruime tuinen binnen de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden lekker kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes in een adembenemend mooi kader. De prachtige ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje extra ‘cachet’. Het domein rond het Hof Van Beatrijs nabij Edegem baadt heel het jaar in oogstrelende schoonheid. Bloeiende krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), mooi geschakeerde bladerdekens (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat velen de mooiste parel in de buurt van Edegem en omstreken noemen. Bovendien beschikken wij over een ruime parking en is het Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Edegem ook met de bus of trein of zelfs per fiets eenvoudig te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Edegem

U en uw receptie -gasten zullen in het Hof Van Beatrijs bij Edegem echt niets tekortkomen op receptie. Door de talrijke aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van diverse grootte en onze quasi eindeloze mogelijkheden wat betreft culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal naar wens realiseren. Het Hof Van Beatrijs geniet een gedegen reputatie in de buurt van Edegem als het gaat over de organisatie van onvergetelijke recepties . Dankzij onze grote ervaring hebben wij de noodzakelijke expertise die cruciaal is om van uw receptie een geslaagd event te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw wensen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren wij met ons gemotiveerde ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire verwennerij als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch gebied ontgoochelen wij nooit. Met de allergrootste kunde maakt ons creatieve en getalenteerde topteam de heerlijkste hapjes en drankjes die onze coulante, immer beleefde en hartelijke medewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u met plezier de talrijke verschillende culinaire opties die wij kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Edegem staan wij bekend om onze sterke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.