https://www.hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Duffel

Mooi Receptie nabij Duffel

Het Hof Van Beatrijs: toplocatie voor een receptie bij Duffel

Op zoek naar een knappe plaats om een receptie te organiseren in de buurt van Duffel? Dan is wellicht het Hof Van Beatrijs zonder enige twijfel een geschikte optie. Deze rustige locatie gelegen bij Duffel beschikt over alle troeven om van een receptie een onvergetelijke gebeurtenis te maken. De fraaie, goed onderhouden en zeer goed uitgeruste feestzalen voor 50 à 400(!) gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800 feestvierders, zijn helemaal geschikt voor recepties . Het schitterende gebied van de klassieke abdijhoeve is uiteraard een niet te onderschatten troef wanneer u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een authentieke stijl en locatie in de knap gerestaureerde klassieke abdijhoeve nabij Duffel. Kortom, voor een gedroomd receptie bij Duffel, één adres: Hof Van Beatrijs. In nauw overleg met u leveren we voor u vakwerk op maat. Wij streven in samenspraak met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer ons


Lees meer

Een idyllisch plaatsje bij Duffel voor chique recepties

De ruime (bloemen)tuinen binnenin de machtige abdijmuren bieden een aangename rustige plek waar u en al uw genodigden ongestoord kunnen smullen van de meest exquise hapjes en drankjes in een betoverend kader. De fraaie ligging in het landschap geeft receptie nog dat tikkeltje meer ‘cachet’. Het ruime domein rond het Hof Van Beatrijs bij Duffel baadt het hele jaar door in adembenemende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke en geurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwlandschappen (winter). Het hele jaar door kunt u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Duffel noemen. Bovendien beschikken wij over een grote parking en is het Hof Van Beatrijs, centraal en strategisch gelegen vlakbij Duffel ook met de bus of trein of zelfs per fiets gemakkelijk bereikbaar.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het gerenommeerde Hof Van Beatrijs bij Duffel

U en uw receptie -genodigden zullen in het Hof Van Beatrijs bij Duffel echt niets tekortkomen op receptie. Dankzij onze talloze aanpasbare formules, onze te combineren feestzalen van verschillende grootte en de ruime mogelijkheden op het vlak van culinaire omkadering, kunnen we voor jong en oud een receptie helemaal ‘gefinetuned’ naar wens inrichten. Het gerenommeerde Hof Van Beatrijs heeft een goede reputatie in en rond Duffel als het gaat over het inrichten van onvergetelijke recepties . Door onze grote ervaring hebben wij de onontbeerlijke expertise die nodig is om van uw receptie een onvergetelijk evenement te maken. Wij luisteren zeer goed naar uw vragen en dankzij alle talenten en knowhow die wij in huis hebben realiseren we met ons gedreven ploegje voor u een receptie dat de perfectie benadert!

Culinaire perfectie als kers op de taart voor stijlvolle recepties

Op gastronomisch vlak stellen wij nooit teleur. Met de allergrootste kunde creëert ons creatieve en getalenteerde topteam de smakelijkste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen opdienen volgens de regels van de kunst. Hof Van Beatrijs bespreekt met u graag de talrijke diverse culinaire formules die we kunnen aanbieden. In de ruime buurt van Duffel zijn wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant steeds rekenen op de nodige flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft op alle vlakken naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen voldoen.