https://hofvanbeatrijs.be

Feestzalen "Hof van Beatrijs" te Lier

+32 (0)3 489 34 05 pref work

info@hofvanbeatrijs.be pref

Contacteer ons

Een schitterende locatie voor alle bijzondere aangelegenheden

Contacteer ons

Receptie Diegem

Mooi Receptie nabij Diegem

Hof Van Beatrijs: ideale plek voor een receptie bij Diegem

Bent u op zoek naar een geschikte plaats om een receptie te laten doorgaan in de buurt van Diegem? Dan is voor u het Hof Van Beatrijs absoluut een geschikte optie. Dit mooie, rustige oord gelegen bij Diegem beschikt over alle troeven om van een receptie een fantastisch gebeuren te maken. De magnifieke en goed uitgeruste feestruimtes voor vijftig à vierhonderd gasten, met uitbreidingsmogelijkheden tot 800(!) feestvierders, zijn heel geschikt voor het houden van recepties . Het sprookjesachtige gebied van de klassieke abdijhoeve is natuurlijk een geweldige troef indien u uw gasten wilt imponeren met een chique receptie in een unieke stijl en locatie in de fraai gerestaureerde authentieke abdijhoeve nabij Diegem. Kort gezegd, voor een perfect receptie bij Diegem, één adres: Hof Van Beatrijs! In goed overleg met u garanderen wij vakwerk op maat. We streven in goed overleg met de klant naar op en top perfect afgewerkte en tot in de puntjes verzorgde recepties .

Contacteer onsEen wondermooi plaatsje nabij Diegem voor stijlvolle recepties

Onze immense tuinen tussen de statige abdijmuren bieden een schitterende oase van rust waar u en uw gasten lekker kunnen genieten van de heerlijkste drankjes en hapjes in een adembenemend mooi kader. De fraaie ligging in het landschap verleent receptie nog dat beetje meer 'cachet'. Het domein rond het Hof Van Beatrijs bij Diegem baadt het ganse jaar in oogstrelende schoonheid. Florissante krokussen en narcissen (lente), kleurrijke bloemenpracht (zomer), melancholische bladertaptijten (herfst), idyllische sneeuwtapijten (winter). Heel het jaar kan u uw gasten verbluffen met een receptie op wat veel mensen de allermooiste parel in de buurt van Diegem en omstreken noemen. Daarenboven hebben wij een ruime parking en is Hof Van Beatrijs, strategisch en centraal gelegen vlakbij Diegem ook met de trein of bus vlot te bereiken.

Een onvergetelijk receptie perfect op maat in het mooie Hof Van Beatrijs bij Diegem

U en uw receptie -genodigden zullen in Hof Van Beatrijs bij Diegem niets tekortkomen op receptie. Dankzij de talrijke flexibele formules, onze combineerbare feestzalen van diverse groottes en de ruime mogelijkheden inzake gastronomische omkadering, kunnen wij voor werkelijk iedereen een receptie helemaal 'gefinetuned' naar wens inrichten. Het Hof Van Beatrijs heeft een sterke reputatie in de buurt van Diegem en omstreken als het aankomt op het organiseren van succesrijke recepties . Door onze jarenlange ervaring heeft Hof Van Beatrijs de broodnodige stielkennis die nodig is om van uw receptie een onvergetelijk event te maken. Wij luisteren zeer aandachtig naar al uw vragen en door alle talenten en knowhow die wij in huis hebben garanderen we met ons gedreven team voor u een receptie dat de perfectie benadert.

Gastronomische perfectie als kers op de taart voor chique recepties

Op culinair gebied stellen wij nooit teleur. Met de grootste zorg maakt ons creatieve en getalenteerde team de zaligste hapjes en drankjes die onze coulante, altijd vriendelijke en hartelijke horecamedewerkers zullen serveren volgens de regels van de kunst. Wij bespreken met u graag de talrijke diverse culinaire opties die we kunnen aanbieden. In en rond Diegem staan wij bekend om onze degelijke prijs-kwaliteitverhouding. U kan van onze kant altijd rekenen op de gewenste flexibiliteit. Hof Van Beatrijs streeft in alles naar kwaliteit en wij zullen aan al uw wensen meer dan voldoen!